فاکتورهای موثر در افزایش درد ایمپلنت دندان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 2 آذر 1400
بازدید : 272
نویسنده : mozhgan

شل شدن هیلینگ‌گپ (یک قطعه کوچک روی ایمپلنت که فلزی است) 

این امکان وجود دارد که پیچ ایمپلنت شل شود. دندانپزشک در این مواقع باید کلاهک ایمپلنت را بردارد، آن را تمیز کرده و دوباره نصب کند. اگر اینکار انجام نشود بیمار درد ایمپلنت دندان را تجریه خواهد کرد.

بیشتربخوانید... ارتودنسی

شل بودن ایمپلنت

کسانی که قصد کاشت ایمپلنت دارند باید دارای بافت استخوانی مناسبی باشند. اگر فک بیمار از تراکم استخوانی خوبی برخوردار نباشد ایمپلنت میتواند به فک آسیب بزند و شل شود. این میتواند باعث بروز درد دندان و فک شود.

بروز عفونت

چنانچه کوچکترین عفونتی در بافت لثه ایجاد شود بیمار میتواند درد زیادی را تجربه کند. بنابراین بیمار باید با احساس یا مشاهده علایم عفونت لثه، در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کند. اگر عفونت زود تشخیص داده نشود احتمال شکست نتیجه عمل بالا است و بیمار به شدت درد ایمپلنت را احساس خواهد کرد.

بیشتربخوانید... فرق کامپوزیت ونیر و لمینت دندان

پس‌زدن جزئی تا کامل ایمپلنت بکار رفته

اگر عمل به درستی صورت گیرد پایه ایمپلنت به راحتی به استخوان فک می‌چسپد و محکم می‌شود. اما اگر چنین نشود ممکن است استخوان اجازه چسپیدن ایمپلنت را به خود ندهد. درنتیجه ایمپلنت شل شده و بسیار دردناک خواهد شد.

وارد شدن آسیب به استخوان

یکی از موارد نادر حین کاشت ایمپلنت سوختگی استخوان است. دریل میتواند گرما ایجاد کند و باعث صدمه دیدن استخوان شود. اگر آسیب جدی باشد، جراح و متخصص ایمپلنت باید قطعه و استخوان آسیب دیده را بردارد.

صدمه دیدن عروق عصبی

اینکه عصب یا عروق عصبی طی این عمل آسیب ببینند بسیار نادر است. بروز این اتفاق به جراح و متخصص ایمپلنت بستگی دارد. اگر او حین دریل کردن به عصب آسیب بزند، بیمار درد زیادی را تجربه میکند و احتمالا باید ایمپلنت دندان برداشته شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه ایمپلنت دندان و هم چنین آشنایی با سایر روش های دندانپزشکی و دانستنی های ترمیم و زیبایی دندان ( بریج دندان ،پروتز دندان ، دندانپزشکی کودکان و...) می توانید به سایت دندانپزشکی  ما مراجعه کنید.





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com